Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designové novinky pro koupelny od americké společnosti KOHLER

Americká společnost KOHLER, jedna z nejznámějších firem zabývajících se vybavením koupelen, představuje novinky pro český a slovenský trh. Veškeré novinky jsou k dostání v prodejnách KOUPELNY Ptáček po celé České republice a na Slovensku.

Americká společnost KOHLER, jedna z nejznámějších firem zabývajících se vybavením koupelen, představuje novinky pro český a slovenský trh.
„Designové kousky, které po celém světě slaví úspěch, jsou nyní k dostání i u nás. Ať už se jedná o sanitární keramiku, koupelnové skříňky, vodovodní baterie nebo sprchové vaničky s bezpečnostními prvky,“ uvádí Ing. Pavel Pavliš, zástupce společnosti Velkoobchod PTÁČEK, exkluzivního distributora výrobků KOHLER.

ESCALE

Nová kolekce koupelnové keramiky a nábytku ESCALE je inspirována japonským uměním. Kolekce obsahuje řadu produktů včetně moderních umyvadel. Koupelnový nábytek ESCALE je k dostání ve třech odstínech, lesklé bílé, lesklé černé a titanové šedé. Díky široké škále produktů je možné vytvořit si z ESCALE individuální design, který reflektuje osobnost majitele. Koupelnový nábytek kolekce ESCALE je vyrobený z kvalitního dřeva, které koupelně dává punc luxusu, ale zároveň je prakticky řešený tak, aby maximálně využil prostorový potenciál koupelny.

kolekce koupelnové keramiky a nábytku ESCALE
kolekce koupelnové keramiky a nábytku ESCALE

REACH

Další z novinkových koupelnových kolekcí, série REACH, slučuje nejmodernější design a vysokou funkčnost. Všechny prvky jsou navrženy v kombinaci jemných křivek a šikmých rohů, čímž splňují nejpřísnější nároky na moderní koupelnu. Kolekce nabízí prvky jak ve standardních velikostech, tak v úspornějším řešení, které se přizpůsobí velikosti každé koupelny. REACH zahrnuje jak WC mísy, tak bidety a umyvadla. Kolekce nabízí i koupelnový nábytek, který díky funkčnímu designu vytvoří dostatečný úložný prostor i v nejmenších koupelnách.

 série REACH
série REACH

Flipside

Inovativní novinkou společnosti KOHLER je i sprchová technologie Flipstream™, která umožňuje hlavici sprchy jednoduše otáčet kolem vlastní osy a tím zvolit jeden ze čtyř luxusních sprchových paprsků podle individuálních preferencí. Flipside nabízí klasický proud jako běžné hlavice, silnější masážní program, intenzivní proud a sametový déšť z jemných kapiček vody. Díky velmi snadnému používání je hlavice KOHLER Flipside ideální ruční sprchou pro všechny generace včetně osob s omezenou pohyblivostí rukou.

Flipside
novinkou společnosti KOHLER je i sprchová technologie Flipstream™

Moxie

Další z inovativních sprchových hlavic je i novinka Moxie, která spojuje klasickou hlavici s voděodolným bezdrátovým reproduktorem. Reproduktor je vyjmutelný a pomocí magnetu se dá snadno zasadit do hlavice. Přes Bluetooth® je reproduktor propojitelný s jakýmkoli smartphonem, počítačem či tabletem do vzdálenosti až 10 metrů a nabízí tak zpříjemnění sprchování pro každého.

novinka Moxie
novinka Moxie

Veškeré novinky jsou k dostání v prodejnách KOUPELNY Ptáček po celé České republice a na Slovensku (www.koupelny-ptacek.cz, www.kupelne-ptacek.sk)


Ptáček - velkoobchod, a.s.
logo Ptáček - velkoobchod, a.s.

Ptáček - velkoobchod, a.s. je česká, dynamicky se rozvíjející společnost. Je největším odborným velkoobchodem v oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - SANITA. Od svého založení v roce 1992 nabízí prodej ve stále se rozšiřující síti poboček po ...