Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Interaktivní showroom Laufen CZ v Praze

V showroomu najdete širokou nabídku keramiky, koupelnového nábytku a doplňků, armatur a technické poradenství. Můžete v reálu srovnat designové řady, vše si změřit a důkladně prohlédnout.

Autorem nového projektu Prague Gallery „Art of bathrooms“ je světoznámý designér Roberto Palomba. Kromě jeho kolekce jsou zde i další z dílny Laufen jako Alessi One, Laufen ProS, Laufen Living nebo Laufen HiJet a značka Roca, která stojí za vznikem jedinečné litinové vany Newcast.




Nově více ukázek reálných koupelen

„Dnešní zákazníci chtějí mnohem více. Pro ty, kteří si chtějí výběr koupelny užít, vše dobře promyslet a inspirovat se je právě naše galerie.
V rámci rekonstrukce ubyly např. vany v prostoru, nově je zde naopak nová kompozice uspořádání "reálných" koupelen,“ říká Ingrid Hejkalová, marketingová manažerka LAUFEN CZ s.r.o..
K rekonstrukci I. Hejkalová říká: "v Galerii produktově ubylo cca 10% produktů (zvláště vany v prostoru), nově zde najdete novou kompozici uspořádání "reálných" koupelen. Dnes se budete procházet po prostoru a budete nacházet nová koupelnová zákoutí ve značce Laufen. Značky Roca a Jika jsou představeny ve stylu "open space". Věřím, že každý si najde to své."




Galerie poskytuje inspiraci pro zákazníky i prodejce

„Pražská galerie www.praguegallery.eu je inspirací nejen pro koncového zákazníka, jak by jeho koupelna mohla vypadat, ale showroom je i pro majitele našich prodejen. Každá prodejna je výjimečná a zde nabízíme radu, jak by mohla být inspirativní jejich prodejna, “ říká I.Hejkalová.






  • Prague gallery "Art of bathrooms"
  • Adresa: I.P.Pavlova 5 (vchod z Legerovy ulice).
  • Otevřeno po-pá 9:00-18:00
  • Kromě inspirace můžete využít technické poradenství a služby zákazníkům.
  • Virtuální prohlídka