Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Univerzální řešení pro WC bezbariérové i standardní – SANILIFE® od SFA

Výrobky SANILIFE® umožňují používání jedné koupelny a WC komfortním způsobem skutečně všem – zdravým i handicapovaným, mladým i seniorům, dospělým i dětem. Jednoduchá regulace výšky zařizovacích předmětů či bezbariérová sprcha pod úrovní stávající kanalizace představují skutečně novou dimenzi sanitárních instalací.

UNIKÁTNÍ PŘEDSTĚNOVÉ MODULY SANIMATIC®

Předstěnové moduly SANIMATIC® nabízejí řešení problémů při realizaci WC či koupelen, kdy je důležitá výška zařizovacích předmětů.
S těmito problémy se můžete setkat v rodinách s malými dětmi, v rodinách s pohybově handicapovanými členy, v rodinách se seniory a samozřejmě také ve veřejných prostorách, kde je nutno realizovat bezbariérové WC.

Klasické řešení, tedy realizace samostatného bezbariérového zázemí, je prostorově poměrně náročná. To může být značný problém zejména v již existujících budovách. Předstěnové moduly SANIMATIC® vám nabízí možnost realizovat tyto prostory jako společné pro všechny.

To v praxi znamená, že můžete realizovat WC a koupelnu, které mohou BEZ PROBLÉMU POUŽÍVAT VYSOCÍ A MALÍ, MLADÍ A STAŘÍ, ZDRAVÍ A HANDICAPOVANÍ.

To vše díky motorizovaným modulům SANIMATIC® umožňujícím jednoduchým stiskem tlačítka na ovládacím panelu nastavit potřebnou výšku vašeho WC či umyvadla.
Díky přetíratelným krycím panelům není nijak omezena vaše fantazie při tvorbě designu vašeho WC či koupelny. A to nejlepší nakonec. Kompatibilita se sanitárními kalovými a sanitárními čerpadly SFA® SANIBROY přináší vašemu plánování skutečnou svobodu při výběru vhodného prostoru k realizaci vašich představ, bez ohledu na umístění stávajícího odpadního potrubí.

TRAYMATIC® Extern - unikátní spojení sanitárního čerpadla se sprchovou vaničkou

Vhodným výrobkem pro realizaci bezbariérové koupelny v prostorách bez stávajícího odpadního potrubí je vedle předstěnových modulů SANIMATIC® také výrobek TRAYMATIC® Extern. Unikátní spojení sanitárního čerpadla s extrémně plochou sprchovou vaničkou (4,6 cm), které umožňuje umístit bezbariérovou sprchu kdekoli, a navíc rychle a jednoduše. TRAYMATIC® Extern lze instalovat na hotovou podlahu a sanitární čerpadlo pak diskrétně do koupelnové skříňky. Možná je i tzv. pódiová instalace do podlahy.

Pro ještě větší pohodlí pro osoby na kolečkovém křesle, malé děti či starší osoby lze objednat jednu či dvě přístupové rampy TRAYMATIC®

.