Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Objednejte bazén před zimou, kupujte na jaře

Odkládali jste pořízení bazénu tak dlouho, až jste propásli sezónu? Nevadí! Na www.albixon.cz si můžete bazén vybrat a objednat v zimě. Zaplatíte jej potom až na jaře a včas budete mít bazén připravený pro letní koupání. Firmě Albixon se neříká bazénový specialista číslo jedna v České republice pro nic za nic.

Z jakých bazénů můžete vybírat?

Vybrat si můžete přesně takový bazén, o jakém sníte. Chcete obdélníkový bazén? Samozřejmě, to je základ nabídky každého výrobce. Kulatý bazén? Určitě takový najdete. Ale co když máte zájem o bazén atypického tvaru? Co když máte specifické požadavky na použité materiály? Laminátový, foliový, samonosný, přelivový, nadzemní, zapuštěný… Ať už chcete jakýkoliv bazén, Albixon vám takový dodá.

Samonosné bazény jsou vyrobeny z homogenního kopolymeru, který je určený přímo pro bazény a je charakteristický extrémně dlouhou životností. U přelivových bazénů je jednou z hlavních výhod efektní a praktické zarovnání vodní hladiny s okrajem bazénu, u něhož se nachází mřížka. Voda se tedy přelévá do této mřížky a zároveň s ní i nepříjemné nečistoty.

Laminátové bazény jsou vyrobeny předem. Dodavatel vám je pak jen přepraví na místo a v podstatě je „pouze“ vloží do země. Foliové bazény se naproti tomu přizpůsobí jakémukoliv tvaru a zapustí se do země. Pokud jde o nadzemní bazény, ty snad ani není třeba představovat.

Který bazén je pro vás nejlepší?

Z obecného hlediska se nedá srovnávat, který z bazénů je lepší. Každý bazén je speciálně vyroben tak, aby odpovídal určitým podmínkám. Víte, že se budete někdy v budoucnu stěhovat? Možná pro vás bude vhodný nadzemní bazén. Máte vydlážděn dvorek nebo zahradu, kam chcete bazén umístit? Pořiďte si foliový bazén. Přejete si bazén, který plně využije jeho hloubku? Ideální pro vás bude přelivový bazén. Pokud nemáte čas řešit stavbu bazénu, objednejte si laminátový bazén, jenž je již zhotoven, připraven u výrobce a realizace projektu je tak velice snadná.

Stále nevíte, který bazén vám bude nejlépe vyhovovat? Podívejte se na Albixon.cz a prozkoumejte širokou nabídku tohoto výrobce, jenž je jedničkou na trhu.

 
 
Reklama