Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E3 - bezpečný a rychlý spoj s redukcí hluku způsobeného vibracemi

Spoj je rychlý a bezpečný pro aplikace, kde vibrace, těsnění a kvalita jsou na prvním místě. Svírací mechanismus Southco E3 je v kombinaci s konstrukčně složitým tělem navržen tak, aby vyhovoval specifické instalaci a požadavkům na použití. Je dostupno přes 300 různých řešení.

E3 je konstruován takovým způsobem, že při pohybu v jedné poloviční otáčce se západka stáhne a utěsní dané spojení. Tento plynulý pohyb umožní stlačení rovné až 600 N a tím je u spoje redukován nebo odstraněn hluk a šelest způsobený vibracemi. Tato svorka je zajištěna proti náhodnému otevření způsobené otřesy či vibracemi.

Se širokým rozsahem E3 najdou konstruktéři odpovídající typy pro jejich použití. Dostupno v 6 velikostních řadách vyhovuje pro použití pro různé tenkovrstvé panely, pro vzájemné uchycení, pro různé typy ovládání. Snadné uchopení a ergonomie konstrukce poskytuje rychlou a jednoduchou manipulaci. Přes 45 kombinací zabezpečení zamezuje přístup a odrazuje od vandalismu. Nízkoprofilový tvar konstrukce minimalizuje jeho vyčnívání nad panelem. E3 svorka je dostupná jak pro pevné uchopení, tak i v nastavitelné verzi. Mnoho modelů splňuje aplikace NEMA 4 a IP-65.

E3 je dostupno v celém rozsahu materiálů a povrchových úprav včetně nerezové ocele, pochromované nebo černěné. Některé typy jsou k dispozici pro 2 a 3 pozicové zablokování. E3 umožňuje těsnění EMI/RFI.

E3 je dostupný s velkým rozsahem příslušenství. Fixační zarážka a těsnící kryty zamezující přístup nečistot nebo vlhkosti, standardní průmyslové nebo uživatelské klíče pro zabránění nežádoucí manipulace, podložka pro ukotvení tělesa v kruhovém otvoru....

Jednotlivé typy upevnění v otvorech umožňují vhodnou, rychlou a jednoduchou instalaci a montáž. Bezmontážní verze jsou určeny pro silné spoje a do dalších, obtížně přístupných míst. Průmyslové aplikace nacházejí uplatnění u elektronických a průmyslových uzávěrů, průmyslových strojů, vybavení HVAC, stavebních zařízení, terénních vozidel, zemědělských strojů, železnici, rekreačních vozidel, námořních zařízení, stejně jako v sítích a telekomunikací.

Společnost Southco je přední světový dodavatel technických řešení pro přístup, včetně zámků, uzávěr, závěr, pantů a klik a dalšího příslušenství pro použití v lodích, při výstavbě sítí, telekomunikacích, výpočetní technice, automobilovém průmyslu, letectví, hromadné dopravě, terénní a stavební technice, rekreačních vozidlech/karavanech, průmyslových strojích a vzduchotechnice.

Southco se specializuje zejména na zakázková technická řešení a poskytování globální podpory svým hlavním zákazníkům.

Společnost si klade za cíl stát se virtuálním technickým centrem pro technická řešení přístupu a poskytovat služby špičkové kvality pro dosažení maximální spokojenosti zákazníků. Závazek společnosti Southco vůči svým zákazníkům zní spojovat, vytvářet a inovovat k nalezení nejlepšího řešení pro každý technický problém v oblasti přístupu.

 
 
Reklama