Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Je čas se rozloučit s mechanickými vodoměry

Myslet dopředu a připravit se na budoucnost znamená občas se rozloučit se starým. Zkuste své stávající, mechanické (vrtulkové) vodoměry jednoduše nahradit novými, statickými, ultrazvukovými vodoměry řady MULTICAL® 21 a flowIQ® 3100 bez pohyblivých částí.

Odpadne Vám starost o mechanické opotřebení, často spojené se zpomalováním nebo zastavováním rotujících částí vodoměrů a tím způsobenou nepřesnost měření, někdy dokonce žádné měření, když se vodoměr zastaví.

Díky vestavěné rádiové komunikaci v našich vodoměrech můžete zapomenout na papír a tužku a chyby vzniklé opisováním hodnot z ciferníků vodoměrů. Datový přenos zaručuje spolehlivost a přesnost odečtených údajů. Pouhou jednu hodnotu o aktuálním stavu mechanického vodoměru si díky vysílání datových balíčků z vodoměrů rozšíříte o další velice užitečné hodnoty, které Vám pomohou získat kompletní přehled dat. A nejen to, kromě údajů o spotřebě Vám naše vodoměry poskytují řadu inteligentních alarmů k jevům, které se v místě instalace vodoměru mohou objevit – netěsnost, překročení jmenovitého průtoku, neoprávněný zásah do vodoměru, zastavení vody atd.

Inteligentní vodoměry MULTICAL® 21 od firmy Kamstrup
Inteligentní vodoměry MULTICAL® 21 od firmy Kamstrup
flowIQ® 3100
flowIQ® 3100

Loučení není nikdy snadné. Ale v tomto případě to dává smysl. Rozlučte se s mechanickými vodoměry a získejte lepší přesnost, automatický dálkový odečet a snižte ztráty vody se smart meteringem. Zažijte budoucnost smart meteringu a získejte větší přehled o jeho přínosech na stránkách www.kamstrup.com/saygoodbye.




Máte-li zájem o bližší informace, kontaktujte naše přímé obchodní zastoupení telefonicky nebo e-mailem na: KAMSTRUP A/S – org. složka, Praha, tel.: 296 804 954, www.kamstrup.cz, info@kamstrup.cz.


Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.