Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představujeme Grundfos pro projektanty

Představte si, že všechny znalosti, informace a nástroje, které potřebujete pro specifikaci čerpacího systému, jsou na jednom místě.


 

Na webové stránce Grundfos pro projektanty najdete každodenní výzvy, se kterými se potýkají projektanti. Například, jednoduchý nástroj pro dimenzování vám umožňuje zadávat provozní body a pak hledat odpovídající aplikaci. Pro zjednodušení rozhodování zde naleznete také množství dokumentů ke stažení, případových studií a videí od odborníků.

A co je nejdůležitější, Grundfos pro projektanty je určen pro poskytování aktuálních poznatků a postřehů, týkajících se čerpadel a aplikací. Témata se zaměřují na často se vyskytující problémy a poskytují informace, které vám pomohou nalézt správné řešení.

„Uvědomujeme si, že čas je vzácný zdroj, a že držet krok s novinkami je klíčem k profesionálnímu výkonu každého z nás,“ říká Morten Bach Jensen, viceprezident pro marketing a rozvoj společnosti Grundfos. „Grundfos pro projektanty je určen pro rychlý a snadný přístup k příslušným nástrojům a informacím – platforma vytvořená pro projektanty, od projektantů.“

Know-how v centru pozornosti

Význačné téma: Stránka zkoumá výhody a nevýhody dodávky vody do vysokých budov pomocí střešních nádrží nebo tlakových systémů.
Význačné téma: Stránka zkoumá výhody a nevýhody dodávky vody do vysokých budov pomocí střešních nádrží nebo tlakových systémů.

Jedním z témat této stránky jsou Inteligentní systémy pro zvyšování tlaku. Zabývá se faktory, které je třeba vzít v úvahu při navrhování systémů pro zvýšení tlaku do vysokých komerčních budov. Případové studie a informace o produktech ukazují, že zatímco počáteční výdaj je obvykle vysoký, spotřeba energie v průběhu životního cyklu může snížit celkové náklady až o polovinu.

Jedno z videí se zaměřuje na spotřebu elektrické energie. Správce aplikací Jens Nørgaard vysvětluje, že poměr mezi pořizovacími náklady a provozními náklady je ve skutečnosti 1:20 a zdůrazňuje význam energetické účinnosti v rozhodovacím procesu. Kromě toho nastiňuje, proč musí být původní otopné systémy neustále upravovány, aby se zabránilo nerovnováze a jak inteligentní produkty, jako Grundfos Magna3 mohou v této problematice výrazně pomoci.

Pouze pár kliků k informacím

Grundfos pro projektanty je ideální pro každého, kdo chce rychle najít informace o čerpacích systémech na jednom místě.


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...