Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Samoregulační topné kabely - stop zamrznutí potrubí

Řešíte každou zimu problém ze zamrzlou vodou, které v lepším případě "pouze" zamrzne a neteče, nebo v horším případě popraskají trubky a voda pak teče všude kam nemá? Samoregulační topné kabely vyřeší váš problém se zamrzlým potrubím.

Samoregulační topné kabely - stop zamrznutí poptrubí

Samoregulační topné kabely nacházejí každoročně čím dál větší uplatnění jak v průmyslu, tak i v bytové výstavbě. Topné kabely najdeme např. na potrubí v nevytápěných garážích na rozvodech požární vody, na kanalizační potrubí apod. V bytové výstavbě se samoregulační topné kabely často instaluji na potrubí z vrtu do vodárny, na vodoměry, které se nacházející se mimo vytápěné prostory apod. Instalací samoregulačních topných kabelů zamezíte případným následkům při zamrznutí. Nabízíme samoregulační topné kabely více výrobců s výkony od 10-75W/m.
Poptávky prosíme na info@elmaterm.cz.


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama