Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nářadí pro instalatéry RIDGID na výstavě Aquatherm v Praze

Máte jedinečnou možnost vidět profesionální nářadí živě. Takže už žádné srovnávání na internetu. Naši technici vám poradí, stroje předvedou a ukáží vám nejinovativnější technologie v průmyslu.

Nářadí pro instalatéry RIDGID na výstavě Aquatherm v Praze

Veletrh Aquatherm s účastí nářadí RIDGID

Americký výrobce nářadí pro instalatéry RIDGID představí nejnovější produkty na výstavě Aquatherm Praha 2018. Veletrh se bude konat ve dnech od úterý 27. února do pátku 2. března 2018 v areálu výstaviště PVA Expo Praha Letňany.

Představíme vám nové lisovací kleště ale i nejprodávanější produkty jako závitořezy, čističky odpadů, řezáky na trubky a jiné ruční nářadí.

Máte jedinečnou možnost vidět nářadí živě. Takže už žádné srovnávání na internetu. Naši technici vám poradí, stroje předvedou a ukáží vám nejinovativnější technologie v průmyslu. Zjistěte proč je RIDGID lídrem na trhu a proč je žádaný po celém světě. Stánek RIDGID najdete v hale 3, místo č. 308.


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 
Reklama