Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S aplikací ATapp® máte kontakty a informace o exponátech ihned po ruce

Přijďte na stánek Nicoll a uložte si naše kontakty a informace o exponátech pomocí aplikace ATapp&®. Doma si je pak snadno vyexportujete i s poznámkami. Těšíme se na Vás na stánku 518 v hale 5.

S aplikací ATapp<sup>®</sup> máte kontakty a informace o exponátech ihned po ruce

Každý návštěvník veletrhu Aquatherm 2018, který se bude konat od 27. 2 do 2. 3. v PVA EXPO Letňanech, získá možnost instalace offline aplikace ATapp® do svého telefonu a bude si moct si tzv. "přečíst" data o exponátech - název, typ, parametry, kontakt na prodejce podle regionů a samozřejmě webové stránky produktu. A to díky QR kódům umístěných na stáncích a visačkách. Kontaktní údaje bude mít prakticky každý návštěvník veletrhu okamžitě k dispozici, a to včetně osobních poznámek, fotek apod. Všechna data si může opět v pohodlí domova zaslat najednou na svůj e-mail jako jeden xls soubor obsahující všechna nasbíraná data.

ATapp® pro Android ke stažení. Při prvním spuštění aplikace zadejte "Jsem návštěvník"

Navštivte nás na stánku č. 518 v hale 5.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama