Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová generace podomítkových zápachových uzávěrek k pračce/myčce od HL

Myslíte si, že náš pračkový sifon se již nedá zlepšit? Máme pro vás novou generaci podomítkových zápachových uzávěrek HL4000.

Budete potřebovat sifon pro 2 spotřebiče, např. pro pračku a sušičku prádla?

V nových, speciálně menších bytech se to stává stále častěji. Oba spotřebiče by měly být schopny vypouštět vodu současně a zároveň, aby se zabránilo přetečení z jednoho spotřebiče do druhého.

Když nevíte, jaké a kolik spotřebičů bude koncovým uživatelem použito?

Pak nainstalujte nyní jen podomítkové těleso. Jednoduchou nebo dvojitou vložku včetně pohledových dílů podle počtu spotřebičů doplníte před prvním použitím bytu rychle. To má další výhodu: pohledové díly a příslušenství se neztratí v průběhu výstavby (což se často stává).

Porouchá se pračka/sušička nebo potřebujete zkontrolovat funkci zápachové uzávěrky?

Jednoduše vyjmete kazetu a zkontrolujte ucpání potrubí. Zadní strana kazety je totiž průhledná a umožňuje okamžitou kontrolu! Nečistoty lze snadno odstranit mechanicky pod tekoucí vodou. V nejhorším případě: se kazeta vymění!

A mimochodem: Můžete použít stejné podomítkové těleso jako základ pro instalaci podomítkového umyvadlového sifonu. Jednoduše ji vybavit vhodnou kazetou HL4000.3 a připojovací soupravou HL134.K nebo HL134.1C.



HL Hutterer & Lechner GmbH
logo HL Hutterer & Lechner GmbH

HL Hutterer & Lechner GmbH - výrobce sanitární - odtokové, sifónové a připojovací techniky z plastů. Zápachové uzávěrky, zpětné armatury, vpusti, vtoky. Pro kuchyně, koupelny, balkóny, klimatizaci. Těsnící manžety pro prostupy a lapače splavenin.

 
 
Reklama