Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ucpaný záchod, nebo domovní odpad? Víme jak na to

Máte ucpaný odpad od WC, nebo dřezu. Nebo jen voda špatně odtéká? Máme techniku, zkušenosti i rady, jak problém s ucpaným odpadem vyřešit.

Ucpaný záchod, nebo domovní odpad? Víme jak na to.

Vyčistěte si potrubí sami. Poradíme vám jak.

Pokud není potrubí zcela ucpané a voda ještě částečně odtéká, zkuste použít chemický přípravek na čištění odpadu. Na trhu jich je nepřeberné množství, my doporučujeme klasický hydroxid sodný, který je v poměru cena/výkon asi nejlepší. Dále postupujte podle návodu na chemickém přípravku. Dbejte na bezpečnostní varování, hlavně chraňte ruce a oči!
Pokud už je odpadní potrubí úplně ucpané, nebo chemické čištění nepomohlo, doporučujeme sundat sifon a zkusit potrubí vyčistit ruční spirálou na čištění kanalizace. Spirálu koupíte v každém hobby marketu.

Pokud ani ruční spirála nepomohla, je potřeba se obrátit na odborníky.

Společnost Herčík a Kříž, spol. s r.o. již 24 let čistí ucpané odpady v Praze a jejím okolí. Má potřebnou techniku (motorové spirály na čištění odpadů, tlakovou vodu na čištění ucpané kanalizace, sací vozy, kamery), tak i potřebné zkušenosti a techniky s praxí.

Budete-li mít problém s ucpaným záchodem, dřezem, domovní přípojkou a podobně, budeme rádi, když se na nás obrátíte a vyzkoušíte kvalitu našich služeb. V případě potřeby volejte 604 208 684, kde si s dispečerem domluvíte možnost řešení a nejbližší možný termín.


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama