Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řešení čistoty a vandalizmu veřejných toalet

Od veřejných toalet všichni v prvé řadě očekávají čistotu a příjemné, nezničené prostředí. Jak tuto zdánlivě jednoduchou podmínku splnit? Řešením je antivandalové provedení toalet a zpoplatnění vstupu.

Zpoplatnění vstupu na veřejné toalety
Zpoplatnění vstupu na veřejné toalety

Čistota

Zpoplatnění vstupu zajistí, že na toaletu budou chodit jen ti, kteří mají potřebu toaletu použít k účelu, pro který byla postavena. Slušný člověk přeci jen nebude platit za to, aby objekt znečistil a sprejer zase nebude platit za to, aby mohl něco zničit. Byť zpoplatnění 100% čistotu nezajistí, minimálně se ti z nás, kteří používají veřejné věci k určeným účelům, rádi podělí na údržbě nějakou tou mincí.

Příjemné prostředí

Antivandalový způsob provedení zajistí, že i když vandal zaplatí vstup, aby se mohl vyřádit na tom, co někdo jiný postavil, nerozbije vybavení toalet. Provedení z nerezové oceli mu neumožní zařízení zničit, což by se mu u provedení z keramiky jistě zdárně podařilo. Moderní povrchová úprava zmatnění balotinou zpříjemní nerezový povrch natolik, že pocitově překonává i keramiku.


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 
Reklama