Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vařící voda bez čekání díky systému GROHE Red

Okamžitý přísun horké vody na kávu, čaj nebo na vaření těstovin – stačí stisknout tlačítko na baterii, s níž je zdlouhavé vaření vody minulostí. Kuchyňský systém GROHE Red dokáže rychle dodávat filtrovanou vodu o teplotě až 100 °C.

Na rozdíl od vaření vody v konvici či na sporáku ohřívá GROHE Red pouze přesně požadované množství vody
Na rozdíl od vaření vody v konvici či na sporáku ohřívá GROHE Red pouze přesně požadované množství vody

Kromě snadného ovládání je zařízení také maximálně bezpečné. Protože nám velmi záleží také na bezpečnosti našich nejmenších, má systém dětský zámek GROHE ChildLock, který jsme nechali testovat a certifikovat sdružením TÜV. Tím, že systém GROHE Red zároveň šetří vodu, energii a náklady, stává se zárukou stoprocentně pohodlného bydlení.

Ve verzi mono doplňuje baterie s vařící vodou GROHE Red stávající kuchyňskou baterii, provedení GROHE Red duo pak přivádí horkou i chlazenou vodu a původní dřezovou baterii zcela nahrazuje. U verze duo jsou oddělené přívody běžné a vroucí vody. Součástí systému je i bojler s integrovaným filtrem; dodává se v objemu tří nebo pěti a půl litru a dá se instalovat pod libovolný běžný kuchyňský dřez. Náhradní filtr lze zakoupit v internetovém obchodě GROHE a doma ho snadno vyměnit.

Na rozdíl od vaření vody v konvici či na sporáku ohřívá GROHE Red pouze přesně požadované množství vody. Poradí si však i s většími objemy např. k uvaření špaget; díky funkci „plnění hrnce“ lze najednou odebrat až tři litry vroucí vody.

Bezpečnost především! Šálek na čaj nebo dětskou láhev lze plnit přímo z dřezové baterie, bez obav z opaření: vestavěný regulátor rozprašovače zajistí stálý proud vroucí vody bez nebezpečí rozstřiku. Povolíte-li stisk tlačítka, voda se okamžitě zastaví. Díky technologii GROHE CoolTouch má baterie navíc dokonalou izolaci a každý se jí může bez váhání kdykoli dotknout.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama