Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VIDEO: Kompletní program pro vytápění, klimatizaci a větrání od KSB

KSB nabízí novou generaci kompletních řešení s garancí nejvyšší účinnosti nejen pro rodinné domy, ale i výškové budovy, obchodní centra, atd. Nabídku z jedné ruky kompletuje rozsáhlý servis a originální náhradní díly.

V březnu 2017 uvedla společnost KSB na trh vysoce účinná oběhová čerpadla konstrukční řady Calio SI ve čtyřech konstrukčních variantách. Ty jsou určeny pro použití ve vytápění, klimatizování a v solárních energetických systémech, kde usnadňuje automatický provoz s konstantním tlakem nebo regulací proporcionálního tlaku a také provoz s požadovanou hodnotou signálu 0-10 V na vstupu nebo s externí regulací prostřednictvím signálu PWM v souladu s “VDMA-Einheitsblatt”.

Jako doplněk ke stávajícímu programu inline čerpadel je konstrukční řadu pod názvem Etaline L. Malá bloková čerpadla v provedení inline jsou k dostání ve 12 hydraulických velikostech. Jejich výkon motoru sahá od 0,12 do 3,0 kW. Největší dopravované množství činí 95 krychlových metrů za hodinu a největší dopravní výška je 21 metrů.

Zákazníci mohou volit mezi neregulovaným a regulovaným pohonem se systémem regulace otáček PumpDrive, namontovaným na motoru. Kromě agregátů na třífázový motorický proud se dodávají také jednofázové motory na střídavý proud. Lze realizovat jak horizontální, tak i vertikální instalaci.

Odbornost KSB je doložena referencemi projektů po celém světě a svými jedinečnými výrobky i nabídkou služeb. Bez ohledu na konkrétní požadavky projektu náš prodejní tým čerpá ze svých odborných znalostí a zkušeností, zajišťujeme i celou řadu nástrojů a prostředků, aby byla vaše každodenní práce jednodušší.

S kalkulačkou od KSB pro Calio/Calio S můžete stanovit relevantní údaje a specifické informace vašeho systému v průběhu projektování. Výběrový program pro armatury od KSB vám pomůže s technickým řešením. Využijte náš software pro záměnu výrobků podle vašich stanovených technických parametrů.


 
 
Reklama