Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krása a síla - Ideal Standard kombinuje špičkový supertenký design s mimořádnou odolností

Tenkostěnná keramika od společnosti Ideal Standard znamená unikátní novou řadu produktů. Špičkový supertenký design je možný díky mimořádně odolnému keramickému materiálu Diamatec®.

Umyvadla na desku Ipalyss jsou k dispozici ve třech variantách
Umyvadla na desku Ipalyss jsou k dispozici ve třech variantách

  • Diamatec®: velice pevný a přitom supertenký keramický materiál. Znamená zcela novátorské vylepšení produktů Ideal Standard. Ideální do náročného prostředí, např. v exkluzivních hotelech i luxusních domácnostech.
  • Okouzlující estetika zcela nové úrovně v nabídce tří mimořádně stylových produktů.
  • Spoluautorem této senzační produktové řady je oceňovaný designér Robin Levien a jeho Studio Levien.

Designéři firmy Ideal Standard využili nejlepší technologie ve svém oboru, přes 200 let odborných zkušeností, jakož i praxe firmy v oboru a zkombinovali je s nepřekonatelnou kvalitou řemeslného provedení. Výsledkem tohoto bádání a vývoje je nový materiál Diamatec®, jehož mimořádná odolnost umožňuje designérům dosáhnout téměř nemyslitelného: nesmírně tenkých rovných lemů, jež si současně zachovávají extrémní odolnost a trvanlivost, což je totálně náročná a komplexní kombinace vlastností.

Diamatec® byl vytvořen pomocí unikátní směsi zvláště ušlechtilých materiálů. Výzkum a vývoj potvrdil ideální spolupráci jemně mletého oxidu hlinitého (univerzálního keramického materiálu známého svou pevností) s pálenou hlinkou a vyváženou směsí sodíku a draslíku. Výsledkem je bezkonkurenční pevnost a životnost i v nejtenčím a nejjemnějším provedení. Ruku v ruce s touto inovací pak kráčí zcela nový systém glazury, který zajišťuje úhledné zaoblení i v ostřejších úhlech. Diamatec® = dokonalost.

Produkty řady Ipalyss jsou mimořádně vhodné např. pro náročné hotelové provozy, v nichž má účinná kombinace vysoké estetiky a dlouhé životnosti klíčový význam. Použitý design maximalizuje vnitřní prostor a tím pádem i pohodlí a požitek uživatele.

Umyvadla na desku Ipalyss jsou k dispozici ve třech variantách: umyvadla bez přepadu, což maximalizuje vnitřní objem pro instalace v hotelích; umyvadla s přepadem a umyvadla s přepadem a otvorem pro umyvadlovou baterii. Přepad je u těchto modelů důmyslně integrován v tvarosloví umyvadel; výsledkem jsou diskrétní, splývavé linie, které nenarušují čistý design a minimalistický dojem produktu.

Tato stylová umyvadla byla uvedena na ISH 2017. Senzační estetika této kolekce vznikla ve spolupráci s oceňovaným britským designérem Robinem Levienem a jeho ateliérem StudioLevien, již třicetiletým partnerem Ideal Standard.

 
 
Reklama