Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prémiová řada sprchových zástěn MELIA od společnosti SanSwiss

Máte svůj styl a preferujete vždy špičkovou kvalitu, výrazný design s čistými liniemi, maximální transparentnost a promyšlené detaily? Bezrámová sprchová zástěna MELIA uspokojí všechna přání!

Pokud si nevyberete z rozsáhlého standardního sortimentu, možná jsou i atypická provedení (zkosení, výřezy, zkrácené boční stěny). Kvalitní integrované panty jsou vybaveny zdvihovým mechanismem, který usnadňuje zavírání dveří z 8mm bezpečnostního skla. Antiplaková úprava skla Aquaperle pro snadné čištění je samozřejmostí. V nabídce jsou dva druhy designových madel, které harmonicky zapadají do celkového vzhledu zástěny. Všechny dveře lze otvírat ven i dovnitř.

Společnost SanSwiss nabízí i exkluzivní WALK-IN zástěny (jednodílné, dvoudílné či třídílné pevné stěny nebo pevná stěna s otočným dílem).



RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama