Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na stánku Hellstein poradíme, jak efektivně nakládat s odpadními vodami

V rámci veletrhu vám nabídneme čistírny odpadních vod se zajímavou veletržní slevou, možnost vyhrát tablet Lenovo zdarma, stánek s odbornou konzultací, pro registrované voucher na slevu i po skončení veletrhu.

Společnost Hellstein spol. s r.o. nabízí optimální řešení všem klientům, kteří chtějí efektivně nakládat s odpadními vodami, chtějí odpadní vodu nadále využívat např. na zalévání zahrad, a proto hledají kvalitní a moderní čistírnu odpadních vod, jakou je právě jedinečný 3stupňový bezúdržbový systém čistíren odpadních vod STMH.

Určitě nás navštivte. Získejte vstupenku od společnosti Hellstein zcela zdarma.

Rádi se Vám budeme osobně věnovat. Moderní, bezúdržbovou čistírnu STMH si osobně prohlédnete, vše vám důkladně a srozumitelně vysvětlíme. Zároveň navrhneme přesné, korektní a zejména jednoduché řešení pro Vaši konkrétní situaci.

Kde nás najdete? Hala 1 - stánek 1E23

Na Vaši návštěvu se srdečně těšíme.

čistírna odpadních vod STMH Hellstein For Arch 2017

Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 
Reklama