Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nakupte na veletrhu FOR ARCH 2017 nádrž na dešťovou vodu se slevou

Společnost Nicoll Česká republika Vás zve na veletrh FOR ARCH 2017 a na svém stánku 1E10 Vám nabízí veletržní slevu 10% na nádrže Garantia. Získejte dotaci a nakupte se slevou.

Sleva se vztahuje na nádrže Cristall, Columbus a Li-Lo s poklopem a kopulí. Nádrž Vám zdarma dopravíme po celé ČR. Objednavatel na veletrhu složí při objednávce zálohu 1000,- Kč, která se následně odečte při konečné platbě.

Podzemní plastové nádrže Garantia představují ideální řešení pro celoroční využívání dešťové vody. Instalují se do nezámrzné hloubky a voda tak nepodléhá zkáze vlivem povětrnostních podmínek a světla. Plastové nádrže mají velkou výhodu z hlediska manipulace a rychlosti montáže. Nádrže Garantia mají masivní monolitickou konstrukci a jsou samonosné. Nemusí se tedy obetonovávat a oproti svařovaným nádržím přináší značnou úsporu na armování, bednění a vlastním betonu. Monolitické samonosné nádrže se Uložit menší nádrže je možné v několika lidech ručně. Větší nádrže vyžadují instalaci pomocí stavební mechanizace. Pro využívání dešťové vody v domácnosti na splachování toalet a na zahradě je nejoblíbenější nádrž Columbus 3700 l, nicméně mezi nádržemi Garantia najdeme i řešení pro vysokou hladinu spodní vody v podobě nádrže Li-Lo.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama