Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ideal Standard představuje novou koupelnovou kolekci Tesi

Ideal Standard dokonale propojil formu s funkcí a stvořil Tesi, novou řadu koupelnové keramiky, nábytku a vodovodních baterií, které se příkladně snoubí v universální a cenově dostupné kolekci.

Tesi znamená dokonalou kombinaci funkce, cenové dostupnosti a krásné estetiky
Tesi znamená dokonalou kombinaci funkce, cenové dostupnosti a krásné estetiky

Kolekce Tesi, navržená designérem značky Ideal Standard Robinem Levienem (UK), je řešením přesahujícím hranice kategorie: skvěle se uplatní v rodinných koupelnách, na veřejných toaletách i v koupelnách hotelů. Tesi je řada jemná, elegantní a živá, přesně sladěná se současnými nároky životního prostředí i životního stylu. V každém ohledu podává vrcholné výkony s lehkostí a bez zaváhání korunuje skvělou vyváženost prostoru.

Všechny toalety kolekce Tesi jsou osazeny technologií splachování AquaBlade, která spojuje nejlepší estetiku s dokonalou hygienou, minimálním šplícháním a sníženou hlučností. Díky AquaBlade je toaleta splachována od horní části místy, kolem celého vnitřního objemu bez nutnosti se složitě zabývat čištěním přesahujícího horního lemu, což je unikátní prvek společný produktům Ideal Standard s touto technologií splachování.

Usnadnění údržby je motiv společný všem prvkům této kolekce: skryté instalace toalet a bidetů zavěšených na stěnu dodávají prostoru dojem čistoty a luxusu; přičemž jde o cenově dostupné produkty. Podobně i sedátko toalety, pro mnohé pouhý detail, bylo pečlivě propracováno s ohledem na uživatele. Možnost pomalého sklápění s mechanismem rychlého uvolnění usnadňuje údržbu a čištění toalety. Keramické produkty Tesi výtečně navazují na elegantní a praktickou řadu koupelnového nábytku Tesi. Inteligentně strukturovaná řada nábytku Tesi nabízí chytré a diskrétní úložné prostory do rušných koupelen. Rozsáhlá řada modulů zajišťuje skvělé kombinace pro jakékoliv rozvržení i velikost koupelny. Keramika i nábytek se harmonicky doplňují v dynamické kráse. Dvířka a šuplíky s tlumiči zavírání posilují dojem lehkosti a pohody.
 
 
Reklama