Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chcete hospodařit s dešťovou vodou a navíc s dotací Dešťovka?

Dešťový program ASIO NEW, to jsou praktická řešení, která šetří vodu, energii i práci. Po vyplnění vstupního dotazníku zpracujeme nabídku šitou na míru vašemu objektu včetně odborného posudku.

Výrobky pro komplexní řešení dešťových vod a šedých vod v domácnostech nyní až s 50% dotací "Dešťovka". Vyplňte prosím vstupní dotazník na základě, kterého Vám vyhotovíme nabídku šitou na míru vašemu objektu včetně zpracování odborného posudku.

Podívejte se na možnosti, jak dlouhodobě ušetřit

Pokud nechcete pitnou vodou zalévat, splachovat, nebo třeba mýt terasu, máte možnost efektivně nakládat s dešťovou vodou, která z nebe padá zadarmo, nebo vyčistit a znovu použít lehce znečištěnou vodu ze sprchy a vany. Dosáhnete tak úspor v nákladech, ale hlavně omezíte plýtvání pitnou vodou, které bude do budoucna méně a méně a bude dražší. Vyberte si jednu z modelových situací a prohlédněte si doporučené technologie a postupy.


S kalkulačkou na www.vodavdome.cz si spočítejte, kolik vody můžete využít. Jen několik informací postačí k tomu, abyste se dozvěděli, kolik vody nevyužitě odtéká z Vaší domácnosti.

S vodou to umíme: máme více než 20 let praxe v dodávkách technologií na úpravu a recyklaci vody.


 
 
Reklama