Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

STOP předělávání rozvodu kvůli přesnosti vodoměru!

Máte vertikální polohu vodoměru? Museli jste se smířit pouze s přesností vodoměru metr. tř. B nebo ještě hůře s tř. A, případně předělat instalaci? Už nemusíte!

Máme pro Vás neovlivnitelný vodoměr s přesností C ve vertikální poloze! Společnost Maddeo CZ s.r.o. představuje inovativní přesný neovlivnitelný vodoměr řady SMARTm, který odpovídá přesnosti metrologické třídy C (dle EHS) v horizontální, ale i ve vertikální poloze.

V obou polohách má vodoměr zaručený minimální průtok Q1=16l/hod, od kterého již měří přesně v požadované toleranci dle vyhlášky. Vodoměr je schválen dle MID. Tímto krokem se velmi zpřesní instalace ve vertikálních rozvodech, a tím se sníží i rozdíl mezi součtem bytových vodoměrů a patním.

Není žádným tajemstvím, že při vertikálních instalací vodoměrů jsou rozdíly dokonce přes 40%. Je to dáno tím, že v těchto instalacích se při použití běžně dostupných a instalovaných vodoměrů dosahuje nejčastěji přesnosti pouze odpovídající metr.tř. A dle EHS. Minimální průtok je až při hodnotě 60 l/h!

S použitím vodoměru PNV SMARTm Exkluziv, který má min. průtok Q1=16 l/h pro obě polohy instalace, získáváte jen pouhou výměnou až 4x vyšší přesnost, a tím i na spravedlivé a přesné měření spotřeby vody již od 16 litrů za hodinu ve vertikální poloze a horizontální poloze!

STOP předělávání polohy instalace vodoměru kvůli přesnosti.


Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla
logo Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla

Společnost Maddeo CZ s.r.o - přesné vodoměry a měřiče tepla a služby pro bytové domy, v roce 2017 rozšiřuje sortiment o další významné evropské značky, které vynikají svými významnými parametry a překonávají zažité standardy.

 
 
Reklama