Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Získejte dotaci na nádrž na dešťovou vodu - druhá výzva programu Dešťovka vyhlášena

Výzva byla vyhlášena 7.8.2017 a můžete získat prostředky na pořízení sestavy nádrže a příslušenství pro využívání dešťové vody na zahradě a v domácnosti.

Celkový objem alokovaných zdrojů v druhé výzvě je 240 mil. Kč. Cílem tohoto programu je motivovat vlastníky a stavebníky obytných domů k udržitelnému a efektivnímu hospodaření s vodou a snížit tak množství odebírané pitné vody z povrchových a podzemních zdrojů. Mezi podporované oblasti patří opět zachytávání a využívání srážkové vody pro zálivku zahrady a akumulace srážkové vody pro splachování WC a zálivku zahrady. Příjem žádostí bude zahájen 7. 9. 2017 a bude probíhat až do vyčerpání alokovaných zdrojů. Žádost se podává elektronicky na webových stránkách www.dotacedestovka.cz případně na kterémkoliv krajském pracovišti SFŽP.
Podzemní nádrže na dešťovou vodu Garantia jsou pro využívání dešťové vody ideální. Jsou masivní, mají monolitickou konstrukci, nemusí se obetonovávat a snadno se s nimi manipuluje při montáži. Přijdete si je prohlédnout osobně na veletrh FOR ARCH 2017 na náš stánek nebo přímo nakupte s veletržní slevou. Pokud Vás zajímají další praktické informace týkající se využívání dešťové vody, přijdťe zdarma také na seminář pořádaný v rámci veletrhu ve čtvrtek 21.9. od 16:00 v sále 2.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama