Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kaldewei Puro Set Wide pro koupání i sprchování

Na letošním ISH byla představena nová vana od Kaldewei s extra širokými okraji a odtokem umístěným uprostřed vany, která je určená pro koupání a zároveň sprchování.

Jde o klasickou jednomístnou koupací vanu s ergonomickou opěrkou zad a velmi příkrými bočními stěnami i stěnou v oblasti nohou. Puro Set Wide tak nabízí nejenom vysoký komfort při ležení ve vaně s optimálním prostorem pro nohy, ale také dostatek místa a vysokou stabilitu při sprchování. Plochu pro stání lze na přání opatřit velkoplošnou protiskluzovou úpravou Antislip.

Mimořádně široký okraj vany Puro Set Wide poskytuje projektantům a architektům maximální volnost, pokud jde o plánování koupelny, protože armatury a příslušenství lze zcela variabilně umístit na okraj vany. Novinkou v sortimentu Kaldewei je také mírné rozšíření okraje vany na obou stranách s napojením na stěnu. Stěnu tak lze obložit dlaždicemi až k okraji vany, díky čemuž si vana zachovává jednotný vzhled se stejnou šířkou okraje na všech čtyřech stranách

.

Více informací najdete na stránkách www.kaldewei.cz

Kaldewei Puro Set Wide pro koupání i sprchování
Kaldewei Puro Set Wide pro koupání i sprchování

Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama