Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Při nákupu vybavení koupelny myslete i na úložné prostory

Koupelna patří mezi místnosti, které jsou z pohledu frekvence pohybu lidí hodně vytížené. Není se čemu divit, když se několikačlenná rodina vydá řešit hygienu, pak se můžete spolehnout na to, že se vytvoří fronty.

I proto se vyplatí právě v této místnosti myslet na úložné prostory. Pokud se skutečně podaří je nenápadně do koupelny implementovat, máte vyhráno. My se proto v následujících řádcích zaměříme na to, co byste měli všechno brát v potaz a kde lze úložné prostory řešit.


Závěsné skříňky

Poměrně oblíbené jsou v interiéru koupelny především moderní závěsné skříně. Integrují se především do rohů místnosti, takže zaberou minimální prostor, nicméně přesto dokážou pojmout spousty věcí. Na mysli máme především hygienické potřeby, kosmetiku a spousty pomůcek, které buď denně, anebo občasně potřebujeme. Ač se to nezdá, může jít o vcelku velké množství předmětů.

Police ve sprchovém koutu

Sprchový kout je z pohledu umístění předmětů často jakýmsi hluchým místem. Mít ale sprchové gely, šampony a další přípravky na zemi je maximálně nepraktické. Vždyť o ně budete zakopávat, a navíc nebudou držet na jednom místě. Bohatě k takovémuto uspořádání přitom musí postačit efektivní nerezový teleskopický držák. Upevní se do rohu sprchového kouta. Není k tomu zapotřebí ani žádného vrtání a šroubování specifickými nástroji.

Skříňky pod umývadla

Velmi nenápadné, ale přitom maximálně praktické jsou skříňky pod umývadlem. Tento prostor by nebylo možné za normálních okolností nijak precizně využít. Když se baterie schová do interiéru závěsné skříňky, celý komplet vypadá perfektně a vy do skříňky schováte spousty věcí. Ať už uvažujete o nákupu jakékoli skříňky nebo jiného vybavení, podívejte se na Buykers.com. Najdete tady velké množství slevových kuponů, jež vám cenu nákupu stlačí dolů.

 
 
Reklama