Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Horká produktová novinka: In-Wash Inspira

Značka sanitární keramiky ROCA představuje pokrokový koncept toalety a bidetu v jednom. Spojení WC s bidetem nabízí uživateli naprosté pohodlí a dokonalou a především rychlou hygienu.

In-Wash Inspira, závěsné provedení
In-Wash Inspira, závěsné provedení

Novinka značky ROCA s názvem In-Wash využívá nejmodernější dostupné techologie. Stranou ale kromě funkčnosti nezůstává ani otázka designu a trendového zpracování.

In-Wash je určen všem, kteří si potrpí na komfort v oblasti osobní hygieny a zároveň vyžadují kvalitní zpracování výrobku s maximální životností. In-Wash splňuje vysoké uživatelské očekávání na produkt samotný, nezapomíná ale také na moderní zpracování – s jemným zaoblením, zcela bez úhlů a hran. Tak, jak si to aktuální trend žádá.

Samozřejmostí je možnost regulace trysky, která se velmi snadno nastavuje přes dálkové ovládání. Uživatel si tak jednoduše nastaví jak teplotu vody (33, 36 nebo 39 °C) tak i její tlak, podle svých požadavků. Funkce osoušení je řešena jemným proudem teplého vzduchu, jenž zprostředkuje příjemný pocit čistoty.

Sedátko i poklop je možné snadno instalovat a tryska bidetu je demontovatelná. To vše přispívá k maximálně pohodlné údržbě a snadnému čištění.


 
 
Reklama