Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tvrdá voda - máme řešení

Jak se lze vyhnout problémům, které způsobuje tvrdá voda? Jeden z nejefektivnějších způsobů je změkčovač vody. NaturSoft - je změkčovač vody šetrný k životnímu prostředí s minimální údržbou.

Jak se lze vyhnout problémům, které způsobuje tvrdá voda? Jeden z nejefektivnějších způsobů je nainstalovat domácí změkčovač vody. NaturSoft - je změkčovač vody nejvíce šetrný k životnímu prostředí a s minimální údržbou. Je to změkčovač, který pracuje pouze na průtoku vody, bez použití soli a nepotřebuje elektrickou energii ani odpad. Upravuje vodu fyzikálním způsobem, pomocí technologie indukované krystalizace - TIC. Tato technologie mění formu vápníku tak, že ztrácí schopnost vázat se na povrchu a netvoří tvrdý vodní kámen. Dokáže ochránit všechny spotřebiče, které přicházejí do styku s vodou (topné spirály - pračka, myčka, bojler….), upravená voda pročistí vodovodní potrubí od usazeného vápníku a prodlouží se životnost vodovodních baterií.

Pro komplexní úpravu vody nabízíme systém COMBO - domácí filtrační systém, který se skládá ze změkčovače a filtru s aktivnímu uhlím - Carbon. Tento filtr dokáže odstranit z vody chlór, herbicidy, pesticidy, zbytky léků a spoustu dalších nežádoucích látek, které nám zásadně ovlivňují kvalitu a chuť vody. Po úpravě vody filtrem Carbon poznáte změnu kvality vody okamžitě. Chuť kávy, polévek a dalších pokrmů je zcela jiná, po koupeli není kůže vysušená (netvoří se např. ekzémy….), výraznou změnu zaznamenáte i po umytí vlasů, které neplihnou atd.
Naše systémy jsou certifikované nezávislým institutem DVGW v Německu a zaručují účinnost 99,6%.

 
 
Reklama