Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Alca plast je Českým lídrem kraje Praha

Největší tuzemský výrobce sanitární techniky, společnost Alca plast, sklízí na české business scéně další ocenění.

Ocenění Český lídr kraje Praha převzal spolu s manželkou Radkou Prokopovou generální ředitel společnosti František Fabičovic
Ocenění Český lídr kraje Praha převzal spolu s manželkou Radkou Prokopovou generální ředitel společnosti František Fabičovic

Zatímco loni byla výkonná ředitelka Alca plastu, Radka Prokopová, vyhlášena Manažerkou roku, letos firma uspěla v konkurenci 263 jiných společností a získala titul Český lídr kraje Praha.

Soutěž Ocenění českých lídrů, jejíž hlavní myšlenkou je podpora ryze českých firem s českým kapitálem a majiteli, již zná své vítěze. Historicky prvním Českým lídrem kraje Praha se včera večer stala společnost Alca plast. Firma zabývající se výrobou sanitární techniky uspěla v tvrdé konkurenci 263 dalších společností. Ocenění převzal spolu s manželkou Radkou Prokopovou generální ředitel společnosti, František Fabičovic.

"Prvního místa od poroty si neskutečně vážíme už proto, že výsledky byly hodnoceny hned několika finančními ukazateli. Vítězství je zadostiučiněním naší dlouholeté tvrdé práce," nechal se slyšet Fabičovic. Firma Alca Plast se do povědomí svých zákazníků zapsala jak kvalitou a funkčností výrobků, tak i jejich designovým provedením. Ve své sbírce již má i ocenění za design Red Dot Award a rovněž GAIA AWARD za ekologické splachování.

Soutěž Ocenění českých lídrů se letos konalo poprvé. Ze třinácti set padesáti nominovaných ze všech krajů České republiky nakonec porota vybrala čtrnáct, jejichž zástupci si výsledky vyslechli v sídle společnosti Microsoft v Praze.


Alcadrain s.r.o.
logo Alcadrain s.r.o.

Společnost ALCA je největší český výrobce sanitární techniky. Vyrábí podlahové žlaby a vpusti, předstěnové instalační WC systémy, montážní rámy, WC plastové nádržky, WC tlačítka, napouštěcí a vypouštěcí ventily, sifony a další koupelnové příslušenství.

 
 
Reklama