Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Otevření nového skladového centra společnosti Hellstein

Kvůli stále se zvyšujícímu zájmu o moderní technologie čistění odpadních vod STMH společnost Hellstein otevřela 1. 6. 2017 nové skladové centrum v Šenově u Ostravy. Tím obohatila nabídku svých služeb pro klienty.

Nové skladové centrum společnosti Hellstein
Nové skladové centrum společnosti Hellstein

Firma Hellstein spol. s r.o. je začleněna pod německou firmu Stähler Erfindungen a patří do skupiny firem Stählergruppe. Z této mezinárodní spolupráce vzniklo několik tisíců realizací čistíren odpadních vod po celém světě uskutečněných při společných i samostatných projektech.

Díky těmto bohatým zkušenostem nabízí firma Hellstein spol. s r.o. optimální řešení všem klientům, kteří chtějí efektivně nakládat s odpadními vodami, chtějí odpadní vodu nadále využívat např. na zalévání zahrad, a proto hledají kvalitní a moderní čistírnu odpadních vod, jakou je právě jedinečný 3stupňový bezúdržbový systém čistíren odpadních vod STMH.

Navštivte nás a prohlédněte si nejen moderní čistírny odpadních vod, ale také nádrže na přečištěnou vodu, řídící jednotky. Vždy se vám budou věnovat vyškolení pracovníci, kteří vám ochotně poradí s nejvhodnějším řešením pro vaši konkrétní situaci a odpoví na vaše dotazy.

Na vaši návštěvu se těší pracovníci společnosti Hellstein.


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 
Reklama