Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky WILO SE 2017

Jako důkaz našeho snažení o snižování energetické náročnosti mnoha výrobků, společnost WILO SE uvádí na trh několik novinek.

Firma WILO SE jako jeden z předních světových výrobců čerpadel je dlouhodobě na špici snažení o snižování energetické náročnosti výrobků
Firma WILO SE jako jeden z předních světových výrobců čerpadel je dlouhodobě na špici snažení o snižování energetické náročnosti výrobků

Řada čerpadel HiMulti 3

Elektromotor se sníženou spotřebou IE 3 nebo přepracovaná hydraulická část s vysokou účinností zajišťují uživateli úsporu provozní energie. Připojovací síťový konektor, vodotěsný vypínač nebo snadná manipulace při montáži jen potvrzují vysokou užitnou hodnotu tohoto výrobku.

Wilo však nejsou jen samostatná čerpadla. Naší snahou je nabízet i kompletní řešení, v tomto případě v oboru domácích vodáren.

COR-1 HiMulti 3 - 45

Systém pro zásobování vodou s plynulou regulací otáček čerpadla. Toto špičkové zařízení, posilující tlak ve stávajícím vodovodním řádu, je určeno pro komfortní dodávku vody do rodinných domů a menších výrobních provozů.

HiMulti 3H 100-45

Systém pro zásobování vodou s membránovou tlakovou nádobou. Zařízení je určeno jako jednoduchá posilovací stanice tlaku vody v místním vodovodním řádu u rodinných domků nebo pro zavlažování.

Další nabízené novinky naleznete na stránkách společnosti WILO SE.


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama