Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Motory MGE třídy IE5

Motory Grundfos MGE do výkonu až 11 kW nyní dosahují špičkové energetické účinnosti, která naplňuje požadavky nejpřísnější energetické třídy IE5.

Řídící jednotky motory Grundfos MGE vysoce přesahují požadavky kladené na standardní motory s třídou účinnosti IE5
Řídící jednotky motory Grundfos MGE vysoce přesahují požadavky kladené na standardní motory s třídou účinnosti IE5

Využijte ve vaší aplikaci výhody extrémní energetické účinnosti, maximální efektivity čerpacího systému a vynikajícího výkonu čerpadla, které vám nabídne nová generace frekvenčně řízených motorů MGE v prémiové účinnostní třídě IE5.

Nová řada motorů MGE s IE5 nabízí až 10% úsporu energie a zkrácení doby návratnosti investice ve prospěch elektronicky řízených čerpadel až o 25%.

Díky uplatnění celé řady inovativních prvků elektromotoru a řídící jednotky motory Grundfos MGE vysoce přesahují požadavky kladené na standardní motory s třídou účinnosti IE5 a více než naplňují kritéria specifikace moderních elektromotorů prémiové třídy účinnosti IE5. Veškeré motory MGE o výkonech od 0,75 kW do 11 kW nyní dosáhují normy IE5.

Motor IE5 s integrovaným frekvenčním měničem propojuje dlouholeté zkušenosti předních odborníků Grundfos, reálné poznatky z konkrétních aplikací a inovativními prvky řízení elektroniky motoru. Tato jedinečná kombinace zajišťuje optimalizaci výkonu vašeho systému v jakémkoliv pracovním bodu soustavy a přináší tak výrazné snížení spotřeby elektrické energie.


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama