Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ceraflex – spolehlivá volba pro kuchyňské a koupelnové baterie

Vodovodní baterie nové generace s nejnovější verzí kartuše Ideal Standard nabízejí mimořádnou životnost, významné úspory v dlouhodobém horizontu i výrazně kratší dobu montáže.

Baterie Ceraflex přináší:

  • dvojnásobnou životnost díky inovační technologii kartuše,
  • snížení spotřeby vody a energií až o 50 %,
  • o 30 % zkrácená doba instalace,
  • jednoduchý a moderní design, který bude ladit s jakoukoliv koupelnou či kuchyní.

Vyvinuto v Německu

Nová řada Ideal Standard, baterie Ceraflex vnáší novou úroveň kvality do nabídky koupelnový a kuchyňských instalací: čisté linie spolu s klasickým, a přitom moderním designem vycházejí vstříc požadavkům na životnost a účinnost v designové řadě, jež je spolehlivá, pečlivě zpracovaná a je radost ji používat.

Inovativní technologie spočívá v samotném srdci nové řady Ceraflex. Keramická disková kartuše Firmaflow (navržená a vyrobená v Německu) je robustní a odolná v míře dosud nevídané, a vydrží dvojnásobek toho, co běžné produkty obdobného typu: 500.000 cyklů, tedy 10-15 let pravidelného každodenního používání.

Koupelnové a kuchyňské vodovodní baterie Ceraflex jsou mimořádně účinné, i když současně si zachovávají výborný poměr ceny a výkonu. Podle průzkumu Federální asociace pro spotřebu energií a vody (Federal Associaction of Energy and Water) spotřebují domácnosti nejvíce vody v koupelně, přibližně 75 % celkového objemu. Ověřená technologie Ceraflex CLICK snižuje spotřebu vody mechanickým omezovačem, který průtok vody redukuje na 50 %. Tato produktová řada přichází navíc i s technologií Ideal Standard BlueStart a systémem EasyFix. Technologie BlueStart, kterou disponují vybrané umyvadlové baterie, šetří energii: pokud napouštíme vodu s pákou na střední (nejčastější) pozici, protéká studená voda. Je tak zabráněno zbytečnému ohřevu teplé vody, pokud se baterie používá krátkodobě, například při opláchnutí rukou.

Systém EasyFix umožňuje rychlou a snadnou montáž díky speciálnímu šroubu z nerezové oceli, který baterii zároveň i automaticky vycentruje. Všechny komponenty jsou předem připravené pro montáž, což též výrazně zkracuje čas montáže.

Nová řada Ideal Standard, baterie Ceraflex
Nová řada Ideal Standard, baterie Ceraflex

 
 
Reklama