Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BetteLux Oval Couture – pohodlí obývacího pokoje i v koupelně

Minulý rok společnost Bette vytvořila zcela nový směr díky svému překvapivě utvářenému konceptu, v němž se schází smaltovaná titanová ocel a útulný dojem tkaniny. Tento koncept se nyní prosazuje jako kolekce BetteLux Oval Couture.

Polstrované vany a umyvadla oděné do tkané textilie vnášejí pocit pohodlí a útulnosti domova i do koupelen způsobem dosud nevídaným. Návrhář Dominik Tesseraux (Tesseraux + Partner, Potsdam) a specialista na smaltovanou titanovou ocel Bette se rozhodli zkusit něco zcela nového a nečekaného, aby do koupelny přinesli právě tu kýženou vlídnost a pohodu spojovanou s čalounickými tkaninami.

Mimořádná kvalita pobytu v koupelnách soukromých i hotelových

V řadě BetteLux Oval Coutur jsou jak tělesa samostatně stojících oválných van (185 x 85 cm) a samostatně stojících kruhových umyvadel (ø 55 cm) vyrobena z tradiční smaltované titanové oceli nejvyšší kvality, kombinace materiálů, která již mnohokrát prokázala svou kvalitu, robustnost i snadnou údržbu. Společnost Bette nabízí velice příjemné estetické řešení na hranici tkaniny a oceli, kde se přesahující tenký lem vany, či tělesa umyvadla noří do textilního hávu. Pláště jsou vypolstrovány firmou Bielefelder Werkstätten, pokryty tkanou textilií od JAB Anstoetz, specialisty na tyto materiály, a upevněny na silný rám z nerez oceli tak, aby byla zajištěna dokonalá odolnost vůči vodě. Co dále přispívá velice příjemnému pobytu v koupelně, je schopnost polstrování účinně pohlcovat hluk, a tak je díky tomu akustika prostoru významně lepší.

Otvíráme koupelny zcela novým stylům

Sama textilie vyniká skvělou funkčností, je mimořádně odolná, snadno se udržuje, odolává vodě, plísním i klimatickým jevům. Osvědčila se již jako materiál pro čalounění venkovního nábytku. Dalším nesmírně praktickým prvkem je zaoblený podhled o výšce 30 mm, díky němuž je velice snadné udržovat čistotu i pod vanou.

Vany a umyvadla BetteLux Oval Couture Carbon
Vany a umyvadla BetteLux Oval Couture Carbon
 
 
Reklama