Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ACO odlučovače tuků pro volné ustavení

Odpadní vody z myček nádobí, obsahující tuky a oleje, mohou způsobit nejen zanešení potrubí a jeho korozi, ale také znečištění celé oblasti přípravy jídla a zvýšení výskytu hlodavců.

Těmto problémům efektivně zabraňují odlučovače tuků, které fungují na principu gravitačního odloučení tuků. ACO odlučovače tuků slouží k zachycení a odloučení neemulgovaných tuků a olejů rostlinného a živočišného původu ze znečištěných vod v oblasti komerčních kuchyní a potravinářských provozů.

Standardní odlučovače tuků vyrábíme v nominální velikosti NS 1 až 20. Pro výběr správné velikosti zařízení můžete vyzkoušet náš program pro návrh odlučovače tuků. Proces separace funguje na principu gravitace, kdy lehčí kapaliny než voda stoupají vzhůru (tuky) a těžší kapaliny než voda klesají ke dnu (kaly).

V případech, kde nelze použít standardní řešení odlučovačů tuků, ať už z důvodu nedostatečné nominální velikosti nebo nevhodných rozměrů nádrže, nabízíme speciální řadu odlučovačů tuků ACO Hydrojet-OXL. Projektové odlučovače tuků vyrábíme v nominální velikosti NS 15 až 60.





ACO Stavební prvky spol. s r.o.
logo ACO Stavební prvky spol. s r.o.

Jako lídr na trhu hospodaření s dešťovou vodou a čištěním odpadních vod nabízí společnost ACO vždy řešení této problematiky. Kromě toho podporujeme také projekty v oblasti odvodňování zpevněných ploch a také dodávky stavebních prvků pro pozemní ...

 
 
Reklama