Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jedním typem žlabu ACO DRAIN® Multiline vyřešíte požadavky na různé typy odvodnění

ACO DRAIN® Multiline je systém, který nabízí 6 zátěžových tříd, 6 velikostí a 3 materiály. To je koncepce, která dokáže splnit téměř jakékoliv požadavky na odvodnění ploch.



ACO DRAIN® Multiline je systém, který poskytuje výhody všem stranám, které se podílejí na realizaci jakékoliv stavby. Počínaje investorem, přes architekta, projektanta, realizační firmu až po samotného uživatele stavby. Šest zátěžových tříd, šest velikostí, tři materiály - to je koncepce, která dokáže splnit téměř jakékoliv požadavky na odvodnění ploch.

Investor i uživatel použitím ACO Multiline získává spolehlivé a plně funkční odvodnění s dlouhou životností. Architekti a projektanti mají díky tomuto systému možnost volby několika tříd zatížení a designů roštů. Stavebníci pak jedním typem žlabu vyřeší všechny požadavky na různé typy odvodnění.

Zátěžová třída

Žlaby a rošty jsou testovány a certifikovány dle normy ČSN EN1433. Tyto žlaby jsou vhodné pro zátěž A15 až E600. Pokud si nejste jisti s výběrem, neváhejte se obrátit na náš tým technické podpory.

  • A15 kN - Plochy určené výlučně pro pěší a cyklisty.
  • B125 kN - Plochy pro stání a parkování osobních automobilů i v patrech.
  • C250 kN - Pro odvodňovací žlábky umístěné v ploše odvodňovacích proužků pozemní komunikace u obrubníku, nepojížděné zpevněné krajnice a podobně.
  • D400 kN - Vozovky pozemních komunikací, zpevněné krajnice a parkovací plochy, které jsou přípustné pro všechny druhy silničních vozidel.
  • E600 kN - Plochy, které jsou vystaveny vysokému zatížení kol, např. zařízení v přístavech a docíc.

Žlab ACO Multiline Seal in, Multiline a XtraDrain lze kombinovat s nejrůznějšími krycí mi rošty, které jsou k dispozici v nejrůznějších tvarech, barvách a materiálech – litinové, z nerezové či pozinkované oceli nebo plastové. Tyto možnosti dokážou splnit všechny požadavky estetiky , funkčnosti i zátěžových tříd.


ACO Stavební prvky spol. s r.o.
logo ACO Stavební prvky spol. s r.o.

Jako lídr na trhu hospodaření s dešťovou vodou a čištěním odpadních vod nabízí společnost ACO vždy řešení této problematiky. Kromě toho podporujeme také projekty v oblasti odvodňování zpevněných ploch a také dodávky stavebních prvků pro pozemní ...

 
 
Reklama