Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vany BetteBicolour – šev, který není vidět

BetteBicolour přináší dvojbarevné mistrovské kusy monolitických samostatně stojících van ze smaltové titanové oceli vyráběných v Delbrücku ve Východním Vestfálsku.

Některé z produktových sérií jsou dodávány ve verzi Bicolour. Ano, dvojbarevné. Barva se mění v přechodovém bodě mezi lemem vany a jejím tělem, což i u kulatých van posiluje dojem přímých linií. Základem je tradiční čistá bílá, která vyniká klidným, stabilizujícím dojmem. Dále nabízíme matnou a lesklou černou; volby pro sofistikovanou, silnou eleganci exteriéru vany. Kdo dává přednost výrazným barvám, jistě ocení inspirující fialovou.

Vizuální fenomén

Bicolour zdůrazňuje vizuální fenomén: barevná hra smaltu probíhá na horní hraně tělesa vany a naznačuje tak šev, který se tam ovšem vůbec nenachází. Vany jsou vyrobeny kombinací špičkových technologických postupů a prakticky kusovou produkcí. Jádro i těleso vany jsou vyráběny bezešvým svářením díky mistrovskému řemeslu a poté korunovány vrstvou smaltu (ve dvou barvách) BetteGlaze.

Smalt, ne lak

Pro pořádek: smaltujeme, NELAKUJEME. Ve smaltu dochází k tónování barev vlivem použitého řemeslného postupu při jeho aplikaci. Všech šest van řady Silhouette a BetteOne Highline lze ošetřit touto nanejvýš uměleckou formou smaltu a jsou v nabídce jako BetteBicolour.

Ekologické vlastnosti řady BetteBicolour (jakož i ostatních produktů Bette) dokládá Environmentální prohlášení o produktu (Environmental Product Declaration, EPD) Institutu Bauen und Umwelt e.V. Toto prohlášení splňuje ISO 14025.

Monolitické samostaně stojící vany BetteBicolour
Monolitické samostaně stojící vany BetteBicolour
 
 
Reklama