Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh ISH 2017 – „Voda. Energie. Život.“

Komplexní přehled nejnovějších produktů a inovací v sektoru vybavení koupelen, technických zařízení budov, klimatizací a obnovitelných zdrojů energie představí ve dnech 14. až 18. března 2017 ve Frankfurtu nad Mohanem veletrh ISH.


Veletrh ISH se dělí na dvě velké části – ISH Energy a ISH Water.

  • ISH Energy je rozsáhlým spektrem služeb a produktů pro stavebnictví souvisejících s energií - vytápění, klimatizační, chladící nebo ventilační technika. Sekce je zaměřena především na efektivní využívání obnovitelných a představí mnohá řešení reagující na snahu společnosti o energetickou soběstačnost a omezení klimatických změn.

  • Druhá část veletrhu, ISH Water, je světovým showroomem koupelnového designu s komplexní nabídkou produktů pro vybavení koupelen. Pro letošní rok se bude řídit heslem „Koupelna pro lidi“.

Vedle široké škály produktových inovací z celého světa nabízí veletrh i široký doprovodný program věnovaný novinkám a aktuálnímu dění v sektoru. Specializované přednášky nabízí přehled z osvědčené praxe a na dedikovaných výstavách, panelových diskusích a komentovaných prohlídkách se odborní návštěvníci mohou seznámit s nejnovějším vývojem v oboru, získat informace i inspiraci a navázat nové kontakty. Partnerskou zemí pro letošní rok bylo jednohlasně zvoleno Turecko, čímž bylo poukázáno na jeho zvyšující se důležitost jako země původu vystavovatelů i návštěvníků.

 
 
Reklama