Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak zařídit koupelnu s prádelnou

Koupelna dohromady s prádelnou, tak jak vám je dnes představíme, nejsou v českých končinách tak úplně zvykem. Koupelna bývá takovým malým srdcem domova a měla by představovat místo odpočinku pro dospělé a místo zábavy pro děti.

Vnímání prostoru koupelny se za poslední léta posunulo. Přesto v mnohých domácnostech sloužila koupelna jako umývárna, prádelna, sušárna, skladiště umazaného prádla, úklidová komora, parfumérie a drogérie. Suma sumárum o nějakém prostoru pro relaxaci nemůže být řeč.

Inspiraci hledejte na Biano.cz

Ovšem mladší generace už dnes vyhledává mnohem originálnější možnosti vybavení koupelny, zajímavé designové prvky, neobává se kontrastů a experimentuje s novými materiály. Starší generace naproti tomu dává přednost bezbariérovému řešení a praktičnosti. Lze vůbec zařídit moderní koupelnu spojenou s prádelnou tak, aby zbylo místo pro relaxaci? Odpověď zní ANO. Nechte se inspirovat na stránkách Biano.cz, kde najdete koupelnu s prádelnou hned v mnoha stylech, barvách, materiálech.

Pračka hlásí návrat do koupelny

Před několika lety nám bylo fajn. Nad umístěním pračky se nijak neuvažovalo, její místo bylo zkrátka v koupelně. Ale dnes? Dnes se stala pračka putovní záležitostí a nejčastěji se umisťuje do kuchyně, jako by tam snad vypadala lépe. Přitom s trochou fantazie, vhodnými materiály a praktickým vybavením může pračka slavit návrat na své prvotní působiště – tedy do koupelny.

Koupelna s prádelnou aneb 2v1

V panelákové koupelně lze sice rovněž uskutečnit spojení prádelna a koupelna v jednom, nicméně nebudeme si nic nalhávat, malý prostor působí vždy stísněně. Je potřeba použít hodně transparentních materiálů a světlé barvy, které prostor zvětší. Kompromisů není nikdy dost. Důležitou roli hraje i praktické vybavení. Prohlédněte si stránky Biano.cz a uvidíte, že i v malé koupelně je možné umístění pračky a vybudování prádelního koutku.

 
 
Reklama