Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hygienické proplachování Geberit s novou řídicí jednotkou a senzorovou technologií

Chráníme Vaše životy. Pokud voda v potrubních rozvodech stagnuje, může to vést k její mikrobiologické kontaminaci a rozmnožení bakterií rodu Legionella.

Hygienické proplachování Geberit je spolehlivou zárukou hygienické výměny vody v trubkách. Jeho široká škála možných nastavení, kompaktní konstrukce a inovativní řídicí technologie představují nové standardy v oboru. Pro snadnější zprovoznění mohou instalatéři pohodlně nastavit novou jednotku proplachování na svém mobilním telefonu pomocí aplikace Geberit SetApp a přenést toto nastavení do řídicí jednotky přes Bluetooth.

Hygienické proplachování Geberit
Geberit vyvinul plně automatickou jednotku hygienického proplachování, která zamezuje mikrobiologické kontaminaci pitné vody. Nový model proplachování je mimořádně všestranný a účinný.

Bakterie a patogeny, například Legionelly, přítomné v rozvodech pitné vody představují vážnou hrozbu pro lidský život. Během sprchování se člověk může nakazit vdechnutím drobných kapiček kontaminované vody. Stagnaci vody účinně zabraňuje vyzkoušená a osvědčená jednotka hygienického proplachování Geberit, která zajišťuje spolehlivou výměnu vody v rizikových místech vnitřního vodovodu.
S inovovanou jednotkou hygienického proplachování je nyní možné naprogramovat individuální způsob proplachování. Instalatéři mohou nastavit proplachovací proces tak, aby byl řízen v závislosti na čase, objemu, teplotě nebo spotřebě vody a splňoval tak specifické požadavky daného systému. Díky teplotním a průtokovým čidlům je vodovod proplachován jen nezbytně nutným množstvím vody. Mezi typické oblasti použití patří hotely a penziony, nemocnice a domovy důchodců, školy, sportovní haly, kasárna nebo rekreační objekty. V takových budovách se někdy nepoužívají celé úseky potrubí po dobu až několika měsíců. Nová jednotka hygienického proplachování dodává do potrubí v pravidelných intervalech čerstvou vodu a tak zamezuje její mikrobiální kontaminaci.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama