Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

RONN se mění na MEA Water Management s.r.o.

S ukončením roku 2016 se uzavřel i administrativní proces postupné integrace společností RONN Water Management s.r.o. a skupiny MEA AG.

Po dvaceti letech úspěšného působení značky RONN v oblasti odvodňovacích systémů v ČR i SR došlo v roce 2013 k fúzi do nadnárodní skupiny MEA AG. Spojením firem MEA a RONN vznikl silný a stabilní subjekt, který nyní bude pokračovat pod jednotným názvem MEA Water Management s.r.o., stejně jako všechny ostatní společnosti této skupiny po celém světě. Ekonomické, obchodní i kontaktní údaje zůstávají nezměněny.

RONN MEA Water
  • MEA Water Management s.r.o. je dodavatelem profesionálních liniových odvodňovacích a konstrukčních systémů, nerezového odvodnění, žlabů a vpustí, odlučovačů ropných látek a tuků s návazností na vsakovací systémy.
  • Pod značkou RONN dodává na český a slovenský trh kompozitní rošty a kompozitní konstrukce.

MEA Water Management s.r.o. provozuje v ČR pobočky v Praze, Plzni, Karlových Varech, Brně, Turnově a v Českých Budějovicích, na Slovensku u Trenčína.

Kontaktní centrum: +420 841 111 128, www.mea-odvodneni.cz


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 
Reklama