Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Havarijní čištění kanalizace o Vánocích a na Silvestra

Neodtékající odpad, ucpaná kanalizace? Nenecháme vás o Vánocích a na Silvestra na holičkách. Náš havarijní dispečink funguje i o svátcích mezi 8:00 - 17:00. V případě problémů, volejte 604 208 684.

Budete-li potřebovat vyčistit ucpanou kanalizaci nebo domovní odpad v Praze nebo Středočeském kraji během vánočních svátků a na Nový rok, zavolejte nám na náš dispečink 604 208 684 a dispečer vám rovnou sdělí přibližný čas příjezdu techniků na místo.

Havarijní pohotovost pro vás držíme od 8:00 do cca 17:00. Bohužel noční výjezdy na čištění kanalizace neprovádíme.

Na čištění ucpaných odpadů a neodtékající kanalizaci k vám přijede plně vybavený vůz, který umí vyčistit kanalizaci tlakovou vodou a ucpané domovní odpady v bytech motorovým perem (spirálou.)

Chcete-li vědět, kolik vás bude čištění stát, podívejte se na náš ceník čištění kanalizace. Za havarijní výjezd o svátcích a o víkendech máme paušální poplatek ve výši 1500,- Kč/výjezd.


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama