Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Smaltovaná ocel, dokonalý materiál pro koupelnu

Investice do koupelny hrají při finančním plánování výstavby bytů rozhodující roli. Koupelny musejí být nejenom příjemně a nadčasově zařízené, ale také ekonomicky výnosné.

Kvalita materiálu zde není jen faktorem v konkurenční soutěži, ale také rozhodujícím kritériem pro délku používání. Proto je Kaldewei kompetentním partnerem bytové ekonomiky – extra ploché sprchové vaničky, koupací vany a umyvadla z hodnotné smaltované oceli Kaldewei nabízejí výjimečné přednosti, které se velmi brzy vyplatí.


  • Smaltovaná ocel Kaldewei je materiál nejvyšší kvality, který je díky svému povrchu s tvrdostí skla velmi hodnotný a odolný zároveň. Důkazem slibu kvality firmy Kaldewei je 30letá záruka.
  • Tato neuvěřitelně dlouhá životnost minimalizuje náklady na pořizování náhradního vybavení a modernizaci – investoři tak získávají důležitou jistotu při plánování a nemusejí z dlouhodobého hlediska zatěžovat své finance.
www.kaldewei.cz
Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama