Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nouzové stanice první pomoci

V nabídce firmy BangCo naleznete široký sortiment produktů pro bezpečnost práce: bezpečnostní sprchy a oční vymývačky, tankové oční sprchy i stanice první pomoci a dávkovače náplastí.

Flexibilním řešením první pomoci je systém QuickSafe. Stanice jsou v několika variantách s obsahem pro různá použití – od prázdné skříňky k naplnění podle vlastní potřeby, přes stanici s pouze základní výbavou a stanice určené do potravinářského nebo chemického provozu, až po stanici s kompletním vybavením produkty první pomoci. Vysoký standard hygieny je zajištěn samostatným balením jednotlivých výrobků a prachotěsností stanic. Přes průhledný odklápěcí kryt máte okamžitý přehled o obsahu. Jako mobilní stanici lze využít naše nové nástěnné i přenosné stanice Combi Mobile.

Při lehčích zraněních je dostačujícím řešením zalepení ranky hygienickou náplastí. S novým dávkovačem náplastí Soft NEXT jsou vždy v pohotovosti. Náplasti Soft NEXT jsou BEZ lepidla, BEZ latexu, měkké, jemné, elastické a samolepicí, chrání ránu, zastavují krvácení a neodlepují se ani na vlhkých rukách.

Široký sortiment produktů k zajištění bezpečnosti práce naleznete na www.Shop.OcniSprchy.cz .

 
 
Reklama