Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ACO ochranné kryty pro nerezové hygienické vpusti a žlaby

ACO ochranné kryty jsou navrženy tak, aby instalace nerezového odvodnění ACO byla tak jednoduchá jak jen je to možné. Kryty chrání odvodnění před poškozením v průběhu výstavby a maximalizují ochranu stavebních dělníků před úrazy.

Jako součást pokračujícího vývoje HygieneFirst filozofie jsme uvedli na tuzemský trh produktovou řadu ACO ochranných krytů dostupných jako příslušenství pro nerezové hygienické vpusti a žlaby.

ACO kryty chrání odvodnění před sutí a přebytečnými stavebními materiály jako např. malta, beton apod., které když kontaminují žlaby a vpusti, může dojít k jejich poškození a vést ke zbytečnému a nákladnému čištění po dokončení stavební části. V mnoha případech je znečištění sutí a jinými stavebními materiály natolik závažné, že tyto mohou zcela zanést a ucpat výtoky odvodnění nebo kanalizaci. Následuje nákladné čištění odpadů a kanalizace, aby byl obnoven původní funkční stav.

Certifikovány, aby udržely váhu člověka, kryty také pomáhají optimalizovat bezpečnost pracovních sil tím, že umožňují pracovníkům se snadno a bezpečně pohybovat po staveništi, bez nutnosti dávat pozor na nerovnosti terénu, různé mezery a prázdné prostory, které mohou být vytvořeny v podlaze nezakrytým odvodněním. I když tento problém může být vyřešen instalací roštů ve stejnou dobu jako odvodnění, rošty neumí zabránit vniku suti do žlabů a vpustí. Také jsou vystaveny nebezpečí krádeže na každém staveništi.

Vyrobeny z recyklovatelných OSB dřevěných desek, ACO ochranné kryty lze snadno a ekologicky zlikvidovat, nepředstavují žádnou hrozbu pro životní prostředí.

ACO ochranné kryty
ACO ochranné kryty

ACO Stavební prvky spol. s r.o.
logo ACO Stavební prvky spol. s r.o.

Jako lídr na trhu hospodaření s dešťovou vodou a čištěním odpadních vod nabízí společnost ACO vždy řešení této problematiky. Kromě toho podporujeme také projekty v oblasti odvodňování zpevněných ploch a také dodávky stavebních prvků pro pozemní ...

 
 
Reklama