Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Puristický vzhled smaltované titanové oceli

S vanami BetteLux Shape uvedla společnost Bette i nový elektronický systém výpusti a přepadu BetteSensory, který zcela eliminuje potřebu viditelného přepadu. Nyní společnost rozšiřuje montáž tohoto systému i k dalším vanám ze své nabídky.

Dokonale čistý povrch těla vany z dílny specialisty na smalt a titanovou ocel se sídlem v Delbrücku teď navíc těží ze zkušeností odborníků ze společnosti na výrobu odtoků Viega, díky čemuž vznikl zcela nový elektronický systém pro přepad a vypouštění vody. BetteSensory především umožňuje naprosto vynechat viditelný přepad a umožňuje vyniknout exkluzivnímu designu vany bez rušivých prvků.

Toto chytré a elegantní řešení poprvé využila kolekce van BetteLux Shape a dodnes se těší nesmírné přízni. Systém je nyní již instalován do van řad Bette-Lux, BetteLux Oval, BetteArt, BetteFree a BetteOne, jakož i v řadách Highline a Silhouette. Vedle naprosto bezvadného zážitku z koupele tak BetteSensory přispívá ke snadné údržbě, protože bezešvý smaltovaný povrch se mnohem snáz udržuje v absolutní čistotě.

Zásadní priority při vývoji tohoto řešení zahrnovaly jak prevenci zaplavení koupelny, tak zajištění absolutně spolehlivého provozu a snadné obslužnosti. I proto je vodní sloupec soustavně elektronicky monitorován, a pokud tlak vody přesáhne stanovenou úroveň, ventil na pár sekund otevře výtok a patřičně upraví objem vody ve vaně. Výše minimální a maximální hladiny vody jsou dány z výroby, ale samozřejmě je možné jejich hodnoty změnit podle přání zákazníka a výšky vany.

Sofistikovaný design systému elektronické regulace odtoku a přepadu také zajišťuje, že vždy a za všech okolností voda odtéká plynule. Nánosy mýdla, pěny, ani vlasů nemají prakticky vůbec žádnou šanci se usadit. Jemným stiskem ventilu lze vodu vypustit ručně, pokud je třeba. Opětovným stiskem krytu ventilu jej znovu uzavřete.
Inovativní systém je instalován pod vanu a zůstává tak neviditelný. Součásti jsou dodávány pro konkrétní typ vany tak, aby instalace na místě proběhla snadno a co nejrychleji. BetteSensory se připojuje do elektřiny a navíc má i záložní baterii, která systému zajistí překlenutí případného výpadku proudu.


 
 
Reklama