Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S mobilními kamerami REMS pořídíte brilantní obrázky a videa z dutin, šachet i potrubí

REMS CamScope je mobilní, příruční kamera-endoskop s bezdrátovou technikou pro nízkonákladovou inspekci a analýzu poškození těžce dostupných míst jako jsou dutiny, šachty, potrubí aj. Dokumentace snímků a videozáznamů na kartě MicroSD.

REMS CamScope Li-Ion

Ruční přístroj se 4 bateriemi 1,5 V, AA, LR6. Odnímatelná kontrolní jednotka s bezdrátovou technikou, barevným displejem 3,5" TFT-LCD, zásuvkou pro kartu MicroSD, USB portem, výstupem na video PAL/NTSC, integrovaným akumulátorem Li-Ion 3,7 V, 1,2 Ah. Karta MicroSD 2 GB. Napěťový napáječ/nabíječka Li-Ion100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 9 W, pro kontrolní jednotku. Kabel USB, videokabel. V pevném kufru. Volitelně se sadou kamery a kabelu 4,5-1, sadou kamery a kabelu 9-1 nebo sadou kamery a kabelu 16-1.

REMS CamScope S Li-Ion – s hlasovým záznamem

Ruční přístroj se 4 bateriemi 1,5 V, AA, LR6. Odnímatelná kontrolní jednotka s bezdrátovou technikou, barevným displejem3,5" TFT-LCD, 3násobným digitálním zvětšením, zásuvkou pro kartu MicroSD, USB portem, výstupem na video PAL/NTSC, integrovaným akumulátorem Li-Ion 3,7 V, 1,2 Ah. Karta MicroSD2 GB. Napěťový napáječ/nabíječka Li-Ion 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 9 W, pro kontrolní jednotku. Kabel USB, videokabel. V pevném kufru. Volitelně se sadou kamery a kabelu 4,5-1, sadou kamery a kabelu 9-1 nebo sadou kamery a kabelu 16-1.


REMS CamScope Wi-Fi

Bezdrátový přenos obrázků a videí na smartphony/tablet s operačním systémem Android a iOS.

REMS CamSys

Super lehký, praktický kamerový inspekční systém pro nákladově výhodnou inspekci a analýzu poškození trubek, kanálů, komínů a jiných dutých prostor. S elektronickým počítáním metrů. Také k inspekci po provedených pracích čištění trubek a k převzetí nových instalací nebo oprav.


 
 
Reklama