Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Multi-Push SL Set nejen k proplachování

Elektronická proplachovací jednotka a jednotka pro provádění tlakových zkoušek s bezolejovým kompresorem.

K proplachování vodou nebo směsí vody a vzduchu, dezinfikování, čištění, konzervování potrubních rozvodů, k provádění tlakových zkoušek potrubních rozvodů a nádob pomocí stlačeného vzduchu, jako pneumatické čerpadlo k řízenému plnění nádob všeho druhu stlačeným vzduchem, p ≤ 0,8 MPa/8 bar/116 psi, a k provozu pneumatického nářadí ≤ 230 Nl/min.

Vstupní a řídicí jednotka. Pístový kompresor s klikovým pohonem, kondenzátorový motor 230 V, 50 Hz, 1500 W, ochranný vypínač (PRCD). Pojízdný ocelový trubkový rám. Uzávěry pro vstupy a výstupy vody k REMS Multi-Push.


  • 2 kusy sací/tlakové hadice 1", s tkaninovou vložkou, 1,5 m dlouhé, s hadicovými šroubeními 1", uzávěry pro vstupy a výstupy. 1 kus pneumatické hadice8 mm, 1,5 m dlouhé, s rychlospojkou DN 5 a hadicovým šroubením ½", k provádění tlakových zkoušek pomocí stlačeného vzduchu.
  • Propojovací hadice kompresor/přívody vody, 0,6 m dlouhá, s rychlospojkou DN 7,2 a hadicovým šroubením 1", oboustrannou vsuvkou 1", k vyfouknutí zbytků vody z REMS Multi-Push a sacích/tlakových hadic po skončení práce.

 
 
Reklama