Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využívání dešťové vody na veletrhu FOR ARCH 2016

Zveme Vás na stánek č. 1E11, jehož tématem je hospodaření s dešťovou vodou a především její využívání na zahradě i v domácnosti. Zaregistrujte se online a získejte vstupenku na FOR ARCH 2016 zdarma.

Co jsme pro Vás připravili: Infostánek – Seminář – Veletržní sleva – Soutěž o nádrž

Na stánku budete mít možnost prohlédnout si nádrž Columbus 3700 l a příslušenství k ní. Na stánku budou přítomni technici, kteří Vám rádi vypočítají vhodnou velikost nádrže a navrhnou další prvky sestavy. Vše Vám pak ihned odešlou na email, nebo v případě zájmu připraví rovnou do objednávkového formuláře. Při objednávce na veletrhu můžete získat slevu 10% a máte šanci mít nádrž zcela zdarma, protože budete také zařazeni do slosování o nádrž zdarma.

Pro zájemce o problematiku využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti jsme připravili seminář, který se bude konat v rámci veletrhu FOR ARCH 2016 v pátek 23. 9. 2016 v 15:30 v sále č. 2.

Na semináři získáte informace o tom, jak dešťovou vodu zachytit a skladovat v podzemních nádržích pro její další využití na zahradě nebo v domácnosti. Poradíme, jak správně vybrat vhodnou nádrž a spočítat její velikost i jak probíhá montáž nádrže. Projektant pohovoří o tom, na co je třeba myslet při přípravě a ve fázi projektování a také Vám ukážeme konkrétní příklady realizace. Seminář je určen pro majitele rodinných domů či pozemků, kteří plánují začít využívat dešťovou vodu, ale věříme, že cenné informace na něm získají i projektanti či stavební společnosti.

Seminář je zdarma, v případě zájmu se zaregistrujte on-line a získejte vstupenku na veletrh.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama