Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Profesionální servis WILO poskytuje zákazníkům účinná řešení pro jakékoli čerpací systémy

Servisní oddělení je připraveno splnit vaše individuální servisní požadavky, provádět údržbu zařízení a nabídnout vám smlouvu o údržbě. Zajišťuje také uvádění zařízení do provozu či dodávky originálních náhradních dílů.



Kontaktujte přímo naše servisní oddělení a my vám rychle a odborně zajistíme opravu čerpadla – a to vše bez zbytečného čekání. Krátké lhůty jsou zaručeny díky přímému kontaktu se servisním oddělením Wilo a okamžitým zpracováním vašeho servisního požadavku.

Rychlé provedení opravy – objednávkový formulář servisních služeb Wilo

Jak na to?
  • Vyplňte na našem webu www.wilo.cz/service jednoduše servisní objednávkový formulář a pošlete nám ho e-mailem, případně faxem zpět. Čím přesnější budou poskytnuté údaje o vašem požadavku, tím rychleji můžeme reagovat.
  • Po obdržení vašeho požadavku vás bude v krátké době kontaktovat zaměstnanec Wilo, aby s vámi domluvil vhodný termín pro vyřízení vašeho požadavku, případně doplnění chybějících údajů.

Servis WILO je váš kompetentní partner!


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama