Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka pro sprchy se zásobníkem - tkanina SilverTex®

Desinfekční a stabilizační tkanina SilverTex® umožňuje dlouhodobé uchování vody v tankových sprchách.

Sprchy se zásobníkem nemohou nahradit pevně instalované oční sprchy, nicméně mohou být účinnou součástí první pomoci přímo na nebezpečných pracovištích.
Sprchy se zásobníkem - tankové sprchy nabízí podle velikosti zásobníku 3 - 15 minutové sprchování očí. Jsou vhodné všude tam, kde není tekoucí voda, nebo pro mobilní nasazení. Doporučené umístění tankové sprchy je na dobře dostupném, chladném místě mimo přímé slunce. Tyto sprchy se plní pitnou vodou, vzhledem ke stárnutí vody v zásobníku je nutné ji kvůli nebezpečí rozmnožení zárodků pravidelně měnit nebo použít stabilizační přísadu. Při plnění pitnou vodou je doporučena výměna vody 1x týdně, při použití stabilizační přísady se interval výměny prodlouží až na 6 měsíců.
Novinkou pro dlouhodobé uchování čisté vody ve sprchách se zásobníkem je možnost použití desinfekční a stabilizační tkaniny SilverTex®. Tato tkanina do vody automaticky dávkuje aktivní stříbrné ionty, čímž potlačuje tvorbu plísní, virů a bakterií. Interval nutné výměny vody se prodlužuje až na 12 měsíců. Tkanina SilverTex® zajišťuje efektivní a dlouhodobou ochranu před zanesením celého systému a je vhodná pro všechny druhy dodávaných tankových sprch určených k naplnění vlastními silami. Tankové sprchy dodávané firmou BangCo odpovídají normám ČSN EN 15154-4:2009, STN EN 15154-4:2009, DIN EN 15154-4:2009, GOST-R Certifikát č. 0145433.

 
 
Reklama